Τηλ. παραγγελίες
210.45.11.430
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Σχετικά με εμάς

    Η Σ. Κωνσταντινίδης & ΣΙΑ ΕΠΕ “PHARMA MEDI HELP” λειτουργεί από το 2000 και συνεργάζεται με το φαρμακείο μας “Στυλιανός Κωνσταντινίδης”, για την κάλυψη αναγκών σε φάρμακα από το φαρμακείο μας και σε ιατρικά βοηθήματα από την "PHARMAMEDIHELP", ναυτιλιακών εταιρειών και προμηθευτών ναυτιλιακών.

    Η εταιρεία μας κατασκευάζει ή εισάγει κατά αποκλειστικότητα πάνω από το 85% των ιατρικών βοηθημάτων που χρησιμοποιούνται στα πλοία σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες. Επιπροσθέτως, προμηθεύουμε όλες τις Ελληνικές Φαρμακαποθήκες με ιατρικά βοηθήματα τα οποία απαιτούνται για το φαρμακείο του πλοίου και εκείνοι με τη σειρά τους μεταπωλούν σε φαρμακεία ανά την Ελλάδα οι οποίοι προμηθεύουν ναυτιλιακές και προμηθευτές ναυτιλιακών.

    Το φαρμακείο μας Στυλιανός Κωνσταντινίδηςλειτουργεί από το 1978 και τροφοδοτεί με φάρμακα, ναυτιλιακές εταιρείες και προμηθευτές ναυτιλιακών για όλων των ειδών τα πλοία σύμφωνα με όλες τις σημαίες και τις οδηγίες. Επίσης, εκδίδει Πιστοποιητικό Πληρότητας Φαρμακείου "Medical Chest Certificate" ανάλογα τη σημαία και την κατηγορία. Επίσης, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με οδηγίες χρήσης φαρμάκων σε Αγγλικά, Ρώσικα και Ελληνικά.

    Επίσης, συμμετέχουμε ως εκθέτες με περίπτερο σε μεγάλες διεθνής παγκόσμιες εκθέσεις (DUBAI - ARAB HEALTH AND INTERSEC, DUSSELDORF - A+A , BOAT, PARIS - EXPO PROTECTION, BULGARIA - BULMEDICA, AMSTERDAM - METS, TURKEY - TOS+H, Hamburg - SMM, Athens - Poseidonia exhibition) ώστε να προωθήσουμε τα 42 διαφορετικά φαρμακεία Α' Βοηθειών καθώς και 32 διαφορετικά φορεία πιστοποιημένα με CE, που κατασκευάζουμε και φυσικά τα υπόλοιπα είδη τα οποία κατασκευάζουμε ή αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε.


Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι
τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

0